Rösta med hjärtat!

Vet du om att du kan rösta på Socialliberalerna i kommande val 2022? Det kan du göra genom att ta en blank valsedel och skriva dit Socialliberalerna överst och en kandidats namn under partiets namn. Du kan rösta på Socialliberalerna i alla val, dvs Riksdagsval, Landstingsval, Kommunalval och EU-val!

Vi tackar alla som röstat på Socialliberalerna och våra kandidater tidigare år. Vi ser fram emot kommande val och lovar att göra ännu bättre ifrån oss!

Våra kandidater i förra EU-valet var Maria Thunholm och Jon Klarström. Vill DU vara kandidat för Socialliberalerna i nästa val? Tveka inte att gå med som medlem redan idag och driva frågor som du verkligen brinner för.

Handen på hjärtat, vem kan säga att det en röst inte gör någon skillnad? Har ni hört talas om Greta Thunberg eller George Floyd? På samma sätt som det är oundvikligt att lägga märke till en liten mygga i ett mörkt sovrum om natten, på samma sätt kan ett litet parti som Socialliberalerna göra skillnad. Kanske mer än de flesta tror. 
 
Har du något du brinner för eller känner stark passion för så är Socialliberalerna det perfekta partiet att gå med i. Varje medlem får jobba med sina hjärtefrågor och du har chansen att bli partiets talesperson i just din fråga oavsett om du tycker att en skola fått för lite resurser, eller att sjukvården har för långa köer. Det är på nationell eller regional nivå som besluten fattas och just DU kan bli den avgörande rösten för ett parti som har framtidsvisioner. 
 
Socialliberalerna vill ha ett visionärt Sverige och Europa som tar på sig ledartröjan i kampen om en bättre, fredlig värld och som tar sitt ansvar och leder klimatutvecklingen, blir helt och hållet jämställt och bryr sig om sina medborgare och även människor i nöd runtom i världen! 
 
Tillsammans kan vi nå oanade höjder, vara ett föredöme för framtidens invånare på vår planet och bortom vårt solsystem. Varför skulle vi sträva efter att förstöra för oss själva genom att utplåna de villkor som krävs för vår överlevnad? Är vi inte intelligenta medmänniskor som med våra gemensamma erfarenheter, införskaffad kunskap och livsglädje skulle kunna hjälpas åt att lyfta varje individ och varje barn så att de i sin tur blir en del av att bygga en fantastisk värld? 
 
Att lyfta och hålla upp ett stort, tungt föremål är svårt om man är ensam, men tillsammans kan vi lyfta vad vi vill och hålla upp nationer, folk, kulturer och mänskliga värden utan att behöva se någon falla eller bli utmattad. Det är upp till var och en av oss, vår vilja, vår tro och vårt samarbete för att lyckas. Vill vi visa att vi är på väg in i en ny epok och ny tidsanda, eller vill vara kvar i det förgångna? 
 
Låt oss plocka fram våra innovativa verktyg och förbättra vårt land och världen ytterligare. Låt oss skapa ett lyckligt samhälle där alla får plats, där alla kan hjälpa till och där var och en av oss känner ett meningsfullt liv och samband. Vi kan vara förebilden som inspirerar tusentals generationer och vi kan bli ihågkomna för att vi lyckades motivera en hel kontinent och en hel värld att ta sig samman. Ingenting är omöjligt om man bara kan visualisera målet och drömmen.
 
Handen på hjärtat, vem vill inte rösta ett sådant parti i kommande val?
 
Valdi Ivancic
Socialliberalerna